Jak to zrobić
- Otwórz Kosz w głównym pasku bocznym.
- Znajdź usunięty element i wybierz Przywróć.
- Wróć do biblioteki i sprawdź element w jego miejscu.
Co warto wiedzieć
Okres przechowywania zależy od planu: Free przechowuje elementy przez 15 dni, Starter przez 2 miesiące, a Pro i Ultra przez 6 miesięcy. Trwałe usunięcie i automatyczne czyszczenie nie mogą być cofnięte z Kosza.